Hva er tredjepartslogistikk (3PL)
Tredjepartslogistikk er en prosess der en bedrift outsourcer alt av varelogistikk til en tredjepart. Selv om den mest vanlige logistikkaktiviteten å outsource er transport, kan tredjepartslogistikk omfatte mye mer. Mange kunder kommer til oss for å få hjelp med alt som har med logistikk, lagring, lagerstyring, plukking og utsendelse av varer, samt returhåndtering. Det er dette som omtales som tredjepartslogistikk eller 3PL.

Tjenester vi leverer innen 3PL
• Varemottak
• Lagring
• Plukking
• Pakking
• Frakt
• Returhåndtering

Fordeler ved 3PL
Fordelene ved å benytte 3PL er mange, men vi har valgt ut punktene vi mener er mest sentrale for hvorfor din bedrift bør velge Distribusjonspartner som deres 3PL-partner.

Spar tid og penger
Ved å benytte oss som 3PL-leverandør slipper du å investere i lagerlokaler, utstyr, bemanning, IT-systemer og andre ressurser som trengs for å håndtere all varehåndtering og logistikk. Alt dette har vi fra før. Så det blir billigere, enklere og ikke minst profesjonelt utført når vi håndterer dette for deg. I stedet for å bruke tid på å pakke varer i esker, sende de av gårde med budbil eller post, eller utvikle en egen infrastruktur, kan du effektivisere driften din.

Utvid rekkevidden
Hvis du kun selger i ett avgrenset område, begrenser du bedriftens potensiale. Med vår ekspertise innen 3PL kan din bedrift selge på tvers av landet, og vi kan hjelpe deg med å redusere fraktkostnader.

Benytt vår ekspertise
Det er umulig å være best på alt! Distribusjonspartner er best på tredjepartslogistikk og alle detaljer innenfor fagområdet. Men vi kan ikke selge varene dine – det er det du som kan. Derfor bør du benytte vår fagekspertise innenfor 3PL i stedet for å bygge opp logistikktjenester i din egen organisasjon. Det å benytte seg av vår ekspertise innen 3PL gir deg også muligheten til å teste nye markeder, uten å binde deg til store investeringer i lokaler og ressurser.