3PL

Vi hjelper deg med tredjepartslogistikk – 3PL

Distribusjonspartner er eksperter på tredjepartslogistikk, også kalt 3PL. Hvis du driver en bedrift er det viktig at du fokuserer på din kjernevirksomhet og dine kunder – så kan vi håndtere logistikken for deg.

Når din bedrift vokser, kommer det et punkt hvor det å håndtere ordreutsendelser ikke lenger er økonomisk bærekraftig. Det vil ta for mye tid og ressurser – og fokuset flyttes vekk fra vekst og salg. Det er på dette tidspunktet du trenger en leverandør av tredjepartslogistikk. Distribusjonspartner er en fullservice 3PL partner og kan veilede deg gjennom hele prosessen. Sammen finner vi et oppsett av tjenester som er strømlinjet for din bedrift.

Hva er tredjepartslogistikk (3PL)

Tredjepartslogistikk er en prosess der en bedrift outsourcer alt av varelogistikk til en tredjepart. Selv om den mest vanlige logistikkaktiviteten å outsource er transport, kan tredjepartslogistikk omfatte mye mer. Mange kunder kommer til oss for å få hjelp med alt som har med logistikk, lagring, lagerstyring, plukking og utsendelse av varer, samt returhåndtering. Det er dette som omtales som tredjepartslogistikk eller 3PL.

Tjenester vi leverer innen 3PL

  • Varemottak
  • Lagring
  • Plukking
  • Pakking
  • Frakt
  • Returhåndtering

Fordeler ved 3PL

Fordelene ved å benytte 3PL er mange, men vi har valgt ut punktene vi mener er mest sentrale for hvorfor din bedrift bør velge Distribusjonspartner som deres 3PL-partner.

Spar tid og penger

Ved å benytte oss som 3PL-leverandør slipper du å investere i lagerlokaler, utstyr, bemanning, IT-systemer og andre ressurser som trengs for å håndtere all varehåndtering og logistikk. Alt dette har vi fra før. Så det blir billigere, enklere og ikke minst profesjonelt utført når vi håndterer dette for deg. I stedet for å bruke tid på å pakke varer i esker, sende de av gårde med budbil eller post, eller utvikle en egen infrastruktur, kan du effektivisere driften din.

Utvid rekkevidden

Hvis du kun selger i ett avgrenset område, begrenser du bedriftens potensiale. Med vår ekspertise innen 3PL kan din bedrift selge på tvers av landet, og vi kan hjelpe deg med å redusere fraktkostnader.

Benytt vår ekspertise

Det er umulig å være best på alt! Distribusjonspartner er best på tredjepartslogistikk og alle detaljer innenfor fagområdet. Men vi kan ikke selge varene dine – det er det du som kan. Derfor bør du benytte vår fagekspertise innenfor 3PL i stedet for å bygge opp logistikktjenester i din egen organisasjon. Det å benytte seg av vår ekspertise innen 3PL gir deg også muligheten til å teste nye markeder, uten å binde deg til store investeringer i lokaler og ressurser.

 

Er 3PL noe for deg?

Nesten alle bedrifter har nytte av å outsource logistikkløsninger. For å vite om 3PL er noe som passer din bedrift, kan du ta en titt på antall ordre du mottar og hvor stor lagerplass du har. Om mengden og volumet på ordrene øker, og du har utfordringer med både plass og det å holde tritt, er 3PL ikke bare en hjelpende hånd, men også en løsning for fremtidig drift. På denne måten kan du konsentrere deg om dine spesialområder, mens vi konsentrerer oss om våre – levere logistikk til deg.

Ta kontakt med oss for en prat, så finner vi sammen en løsning som passer for deg og din bedrift.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”