Distribusjon

Gode fraktavtaler som kommer kunden til nytte.

Vi sørger for at dine produkter kommer frem til rett plass til rett tid

Ved å velge våre distribusjonstjenester, unngår du å bli låst til en fraktleverandør. Benytt deg av våre fraktavtaler, så sørger vi for at dine produkter kommer frem til rett plass til rett tid.

Lokale distributører og større aktører

Distribusjonspartner benytter seg av lokale distributører der hvor dette er mest hensiktsmessig, og større aktører når det er nødvendig. Enkelte aktører er særskilt gode i spesifikke geografiske områder, og kan tilby bedre tjenester en landsdekkende aktører i disse områdene.

En god grunn til å engasjere Distribusjonspartner er våre stordriftsfordeler. Når vi distribuerer varer er det ofte snakk om store volumer, og vi har opparbeidet oss gode avtaler på bl.a. frakt – som våre kunder drar nytte av.

Vi ønsker også å fremheve miljøaspektet ved avtalene, samt fleksibiliteten vi har når det gjelder emballasje. Våre løsninger sørger for at vi aldri bruker mer emballasje enn det som er nødvendig.

Outsourcing av distribusjon

Tradisjonelt har Norge, som et langstrakt land utenfor EU-systemet og med en relativt liten befolkning, ligget langt etter resten av Europa når det kommer til outsourcing av distribusjon og logistikktjenester.

Heldigvis begynner nå flere og flere bedrifter å få øynene opp for de mange fordelene knyttet til å sette bort denne delen av virksomheten til spesialister.

Ved å velge Distribusjonspartner velger du en partner som følger med i timen, og som alltid holder seg oppdatert for å være et hestehode foran alle andre. Vi er ikke kun en leverandør, men også en rådgiver som gjerne bidrar med vår erfaring og ekspertise når du skal vurdere ulike distribusjonskanaler og sette sammen din distribusjonsstrategi.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”