Distribusjon

Gode fraktavtaler som kommer kunden til nytte.

Distribusjonspartner er ikke låst til en eksklusivitetsavtale med én enkelt leverandør av distribusjonstjenester. I stedet benytter i vårt vidstrakte nettverk for å finne den beste løsningen basert på det aktuelle oppdraget.

Fordelen med å ikke være låst til å benytte samme leverandør hver gang en av våre kunder skal sende en pakke, er at vi kan velge en distributør som, ut ifra vår erfaring, kan løse det aktuelle behovet raskt, rimelig og effektivt.

Denne tilnærmingen til distribusjon kommer både deg som kunde og oss som distributør til gode, da det gjør at vi er mer tilpasningsdyktige og bedre oppdatert på markedet – og kunden får til enhver tid den beste, tilgjengelige løsningen på alt fra fra logistikk til transport.

Lokale distributører og større aktører

Distribusjonspartner benytter seg av lokale distributører der hvor dette er mest hensiktsmessig, og større aktører når det er nødvendig. Enkelte aktører er særskilt gode i spesifikke geografiske områder, og kan tilby bedre tjenester en landsdekkende aktører i disse områdene.

En god grunn til å engasjere Distribusjonspartner er våre stordriftsfordeler. Når vi distribuerer varer er det ofte snakk om store volumer, og vi har opparbeidet oss gode avtaler på bl.a. frakt – som våre kunder drar nytte av.

Vi ønsker også å fremheve miljøaspektet ved avtalene, samt fleksibiliteten vi har når det gjelder emballasje. Våre løsninger sørger for at vi aldri bruker mer emballasje enn det som er nødvendig.

Outsourcing av distribusjon

Tradisjonelt har Norge, som et langstrakt land utenfor EU-systemet og med en relativt liten befolkning, ligget langt etter resten av Europa når det kommer til outsourcing av distribusjon og logistikktjenester.

Heldigvis begynner nå flere og flere bedrifter å få øynene opp for de mange fordelene knyttet til å sette bort denne delen av virksomheten til spesialister.

Ved å velge Distribusjonspartner velger du en partner som følger med i timen, og som alltid holder seg oppdatert for å være et hestehode foran alle andre. Vi er ikke kun en leverandør, men også en rådgiver som gjerne bidrar med vår erfaring og ekspertise når du skal vurdere ulike distribusjonskanaler og sette sammen din distribusjonsstrategi.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.