Hvorfor velge oss

Kvalitetsleverandør av lager- og pakketjenester siden 1989

Distribusjonspartner AS er din dedikerte samarbeidspartner på lager, pakking og distribusjon. Som en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk tilbyr vi fleksible løsninger som er skreddersydd dine behov, hvor vi kan ta oss av hele, eller deler av, ordreflyten.

Mer enn 30 års erfaring

Distribusjonspartner AS har i dag 30 ansatte med høy kompetanse og lang erfaring. Flere av våre medarbeidere har vært med helt siden starten i 1989, og kan bidra med kunnskap, erfaring og en stabilitet som man finner få andre steder.
Hos oss blir du tatt imot av imøtekommende fagfolk som alltid er “på”, og som mer enn gjerne tar på seg rollen som rådgiver og sparringspartner for å finne den optimale løsningen basert på dine spesifikke behov.

Når du velger Distribusjonspartner kan du være trygg på at du får en partner som:

Har du lager- og logistikkutfordringer som må løses? Kontakt oss i dag, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg!

Fleksibilitet er vår styrke

Vår største styrke ligger i vår evne til å utarbeide skreddersydde, fleksible løsninger for våre kunder, og vårt mål om å møte kundens behov i absolutt alle ledd. Det skal være enkelt, kostnadsbesparende og tidseffektivt å samarbeide med Distribusjonspartner!

Brukervennlige i alle ledd

Vi jobber for å være effektive og brukervennlige i alle ledd – fra ordrebehandling, pakking, lagring, distribusjon til oppfølging av våre kunder. Med moderne systemer og gode rutiner tar Distribusjonspartner seg av hele ordreprosessen – fra bestilling til levering.

Garantert ekspedisjonstid

Alle våre kunder får én personlig kontakt å forholde deg til, som kjenner deres varelager godt. Dette gjør kommunikasjonsveien kortere og oppfølgingen bedre. Vi strekker oss bestandig langt for møte våre kunders behov, har høy servicegrad og garantert ekspedisjonstid.

Ordre- og logistikksystem

Distribusjonspartner tilbyr og tilrettelegger for integrasjoner som gjør logistikk, varebeholdning og ordreflyt så enkelt og effektivt som mulig. Ved hjelp av disse integrasjonene kan kan vi koble våre logistikk- og distribusjonssystemer opp mot kundens nettbutikk eller webløsning for å skape en mer strømlinjeformet prosess.

Kunden kan også velge å jobbe i vårt egenutviklede ordre- og logistikksystem, i én enkelt plattform og trenger derfor ikke å gjøre jobben inne i kundens systemer. Her kan du logge deg inn i systemet og se din personlige varebeholdning, registrere bestilling, hente ut ulike statistikker m.m. på en enkel og oversiktlig måte.

Vår nettløsning for logistikk er utviklet som et fullverdig, fleksibelt og funksjonelt ordresystem, som kan håndtere alle typer bransjer og er tilgjengelig på PC/Mac, nettbrett og mobil. Bestillinger kan også mottas manuelt til vårt kundesenter via telefon eller mail.

Alle kunder kan benytte vårt nettbaserte bestillingssystem, eller benytte den integrerte løsningen mot egne systemer og overlate hele ordreflyten til oss. Vi tilpasser oss dine ønsker!

Betal kun for plassen du faktisk bruker

Distribusjonspartner vet at mange bedrifter har et varelager som kan variere kraftig i løpet av et år, og dermed også et variabelt behov for plass og arbeidskraft. Derfor tilbyr vi kostnadseffektive løsninger der du kun betaler for det du faktisk bruker av kapasitet og lagerplass.

Vår kjernevirksomhet er drift og administrering av lager og distribusjon. La oss betjene lageret ditt, slik at du kan bruke tid og ressurser på andre essensielle områder av virksomheten!

Vi gjør det enkelt å flytte

Mange gruer seg for å flytte. Vi har bred erfaring med denne prosessen, så ta gjerne kontakt med våre kunder for å forsikre deg om at vi kan hjelpe deg med din flytting.

Drift av eget lager kan være både tidkrevende og kostbart. Vi kan bistå deg med bedre og effektiv logistikkstyring, samt effektiv distribusjon som kan bidra til betydelige besparelser på disse områdene.

For å forsikre oss om at vi betjener dine behov på best mulig måte fra første stund setter vi opp et eget etableringsteam som, i samråd med deg, planlegger hvordan vi skal flytte lageret uten at det går utover ekspederingen av ordre. Distribusjonspartner setter inn de nødvendige ressursene for å sikre at denne prosessen går smertefritt.

Bedre oversikt = enklere hverdag

Som en av landets ledende leverandører innen tredjepartslogistikk sørger vi for å ta oss av alt som har å gjøre med lager og logistikk, slik at du kan fokusere på din virksomhets kjerneområder. Ved å benytte deg av Distribusjonspartners tjenester og kompetanse kjøper du deg ekstra tid, bedre oversikt og en enklere arbeidshverdag.

Ved å logge deg inn i vårt egenutviklede, nettbaserte ordresystem. Ønsker dere å benytte vårt egenutviklede nettbaserte ordresystem, logger du enkelt inn og du får full kontroll over alt ditt materiell til enhver tid, og kan derfor enkelt se hvordan det står til med varebeholdningen.

Dine varer er i de beste hender hos Distribusjonspartner

Distribusjonspartner setter skyhøye krav til oss selv når det kommer til kvalitet og profesjonell håndtering av varer og materiell. Vår fremste prioritet er at våre kunder skal kunne være trygge på at deres produkter er i de beste hender.

Uavhengig av dine behov møter våre erfarne medarbeidere deg alltid med ekspertise og effektivitet, og kan bistå deg med alt fra manuell pakking til monteringsarbeid, ompakking, emballering, konvoluttering, merking, adressering, crossdocking og EDI-konvertering for transport.

Gode samarbeidsavtaler, kombinert med tett oppfølging fra vårt kundesenter, gjør det enkelt for oss å utføre akkurat de tjenestene du trenger!

Les mer om våre tjenester

Lagring

Store og fleksible lokaler, beliggende på Ensjø i Oslo.

Pakking

Vi pakker det meste, og gjør det mer effektivt enn de fleste.

Distribusjon

Gode fraktavtaler som kommer kunden til nytte.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”