Tine

Gjennom et godt og tett samarbeid skaper vi verdi for hverandre

Som en av Norges største næringsmiddelbedrifter har TINE® mange store og små kampanjer og andre markedsføringsaktiviteter. Med det følger en stor lagerbeholdning av markedsmateriell. Dette er det nå Distribusjonspartner som håndterer.

Stort selskap – mye koordinering

Med det store trykket som er på kampanjer og aktiviteter mot TINE® sine mange tusen kunder er det avgjørende med en god koordinering og håndtering av materiellet.

Blant annet skal kampanjemateriell fra flere forskjellige leverandører tas imot, registreres, lagres og oppdateres på web portalen. Så skal det pakkes etter bestilling, samkjøres og sendes til rett plass til rett tid – over hele landet.

Distribusjonspartner hjelper TINE® ved å følge opp store deler av disse markedsaktivitetene og kampanjene, og sørger for at alt går etter planen.

Tidligere har TINE® selv håndtert reklame- og kampanjemateriell fra eget lager med egne ansatte, men ønske om mer fleksibilitet gjorde at man søkte etter andre måter å håndtere dette på. Gjennom Distribusjonspartner har de nå tilgang på en web-portal tilpasset sitt behov og flere ansatte som muliggjør den fleksibiliteten som var ønsket. Tidligere ble materiellet sendt til TINE® lager rundt i landet og selgerne bruke tid på å kjøre det ut, mens nå kan det sendes direkte til butikk til ønsket tid. Med de endringene som er i dagligvarebransjen, hvor det blir mindre tilgang til butikk av representanter fra leverandører, er dette en stor fordel.

 

Valget falt på Distribusjonspartner

Det var flere bedrifter som ble kontaktet og invitert til en anbudskonkurranse. For TINE® var det spesielt viktig at de kunne finne seg en samarbeidspartner som var pålitelig, tilbød gode økonomiske betingelser, høy grad av service, god beliggenhet og solid erfaring. Det fant de i Distribusjonspartner – og det var ikke akkurat noen ulempe å ha vært i bransjen i mer enn 30 år!

 

Et godt samarbeid

Da avtalen var i boks startet en stor og omfattende flytteprosess. Å flytte kan tære på et hvert forhold, men vi er enige om at dette var en prosess som gikk veldig bra.

I Distribusjonspartner har vi et eget dedikert team som tar seg av flytteprosesser. De har masse erfaring og vet hvordan flytteprosesser gjøres mest smidig for begge parter.

Gjennom et godt og tett samarbeid skaper vi verdi for hverandre og opplever at vi har et partnerskap som er mer enn bare kunde og leverandør.

 

 

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.