Lager

Ønsker du å leie lager i Oslo og omegn?

Siden 1989 har vi opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. Distribusjonspartner er en av landets ledende innen tredjepartslogistikk. Enten du kun har behov for lagring av materiell eller en mer omfattende logistikkløsning, gjør vi det enkelt for deg å ha varebeholdningen din hos oss.

Vi setter sikkerheten først

Våre kunder skal også være trygge på at varene lagres på en egnet og sikker måte. Varehotellet har tørre og varme lokaler og er godt utstyrt mot innbrudd, brann- eller vannskader. Vi tilbyr brannsikring direkte tilknyttet brannvesenet, alarmsikring og i tillegg til fastboende vaktmester på eiendommen. Ved behov kan varer plasseres på spesielt brannhemmende lager eller lager med ekstra alarmsikring, begrenset adgang og innsyn.

Fleksible lagerløsninger

Hos oss kan du velge mellom kort- og langtidslagring. For effektiv håndtering av varebeholdningen lagrer vi i hovedsak materiell på europaller, men vi benytter også plukkhyller, plakathyller eller gulvlagring ved behov.

For våre kunder er det viktig at deres varer lagres på en velegnet og gunstig måte. Derfor streber Distribusjonspartner etter å tilby fleksible lagerløsninger og et pålitelig lagersystem – rett og slett et lagerhotell tilpasset kundens behov.

Trygt og stabilt

Alle våre kunder kan være trygge på at varene lagres på en sikker og egnet måte, i tørre og varme lokaler hvor det tas alle forhåndsregler mot innbrudd, brann- eller vannskader. Lagerbygget har hatt omfattende rehabilitering som tilfredsstiller dagens strenge krav innen brann og sikkerhet. Vi tilbyr også alarmsikring, samt brannsikring direkte tilknyttet brannvesenet. Hos oss går tryggheten og sikkerheten alltid først.

God økonomi som krisehåndtering

Distribusjonspartner er en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk (3PL), og har helt siden 1989 opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. Enten dine behov begrenser seg til lagring, eller du behøver en mer omfattende logistikkløsning, gjør vi det enkelt for deg å lagre din varebeholdning hos oss.

Distribusjonspartner har vært en pålitelig leverandør av lager og logistikktjenester for våre kunder siden 1989, dvs. i over tre tiår, og erfaringene vi har opparbeidet oss betydde mye i 2020, et år som best kan beskrives som et kriseår for norsk næringsliv. Tross en rekke utfordring knyttet til koronapandemien, navigerte vi oss helskinnet gjennom året – uten å fire på kravene vi stiller til oss selv om å tilby trygghet og stabilitet til våre kunder.

I 2021 står vi igjen sterkere enn noen gang, enda noen erfaringer rikere.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”