Lagring

Store, sikre og fleksible lokaler, sentralt beliggende på Ensjø i Oslo.
Siden 1989 har vi opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. Distribusjonspartner er en av landets ledende innen tredjepartslogistikk. Enten du kun har behov for lagring av materiell eller en mer omfattende logistikkløsning, gjør vi det enkelt for deg å ha varebeholdningen din hos oss.

Vi setter sikkerheten først

Våre kunder skal også være trygge på at varene lagres på en egnet og sikker måte. Varehotellet har tørre og varme lokaler og er godt utstyrt mot innbrudd, brann- eller vannskader. Vi tilbyr brannsikring direkte tilknyttet brannvesenet, alarmsikring og i tillegg til fastboende vaktmester på eiendommen. Ved behov kan varer plasseres på spesielt brannhemmende lager eller lager med ekstra alarmsikring, begrenset adgang og innsyn.

Fleksibilitet - Vi møter dine behov

Vi tilbyr kort- og langtidslagring, med plukk-, palle- og verdilager. For å sørge for effektiv håndtering av varebeholdningen, lagrer vi i hovedsak materiell på europaller. Der det er behov benytter vi også plukkhyller, plakathyller eller gulvlagring, slik at materialeteller lagres på en velegnet måte.

Ønsker du mer informasjon om lagring eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.