Lagring

Ønsker du å leie lager i Oslo og omegn?

Distribusjonspartner AS har lagerkapasitet på 13.000 palleplasser og 16.000 hyller i vårt lager på Hvam – som ligger plassert kun noen få minutter å kjøre fra Oslo, ved første avkjøring på E6 etter bygrensen. I tillegg disponerer vi lagerlokaler på Ensjø i Oslo.

Vi har med andre ord stor kapasitet og godt med lagerplass, noe som gir oss ekstra fleksibilitet når kunder plutselig får behov for å lagre ekstra paller i travle perioder.

Vi mener det er viktig for oss som lagerleverandør å kunne snu oss rundt på kort varsel, samt være kreative og fleksible, slik at vi kan hjelpe kunden med akkurat det de trenger.

Fleksible lagerløsninger

Hos oss kan du velge mellom kort- og langtidslagring. For effektiv håndtering av varebeholdningen lagrer vi i hovedsak materiell på europaller, men vi benytter også plukkhyller, plakathyller eller gulvlagring ved behov.

For våre kunder er det viktig at deres varer lagres på en velegnet og gunstig måte. Derfor streber Distribusjonspartner etter å tilby fleksible lagerløsninger og et pålitelig lagersystem – rett og slett et lagerhotell tilpasset kundens behov.

Trygt og stabilt

Alle våre kunder kan være trygge på at varene lagres på en sikker og egnet måte, i tørre og varme lokaler hvor det tas alle forhåndsregler mot innbrudd, brann- eller vannskader. Lagerbygget har hatt omfattende rehabilitering som tilfredsstiller dagens strenge krav innen brann og sikkerhet. Vi tilbyr også alarmsikring, samt brannsikring direkte tilknyttet brannvesenet. Hos oss går tryggheten og sikkerheten alltid først.

God økonomi som krisehåndtering

Distribusjonspartner er en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk (3PL), og har helt siden 1989 opparbeidet oss ekspertisen som sørger for profesjonell og sikker lagring av dine varer. Enten dine behov begrenser seg til lagring, eller du behøver en mer omfattende logistikkløsning, gjør vi det enkelt for deg å lagre din varebeholdning hos oss.

Distribusjonspartner har vært en pålitelig leverandør av lager og logistikktjenester for våre kunder siden 1989, dvs. i over tre tiår, og erfaringene vi har opparbeidet oss betydde mye i 2020, et år som best kan beskrives som et kriseår for norsk næringsliv. Tross en rekke utfordring knyttet til koronapandemien, navigerte vi oss helskinnet gjennom året – uten å fire på kravene vi stiller til oss selv om å tilby trygghet og stabilitet til våre kunder.

I 2021 står vi igjen sterkere enn noen gang, enda noen erfaringer rikere.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.