Netthandel

Vi sørger for alt av logistikk for din netthandel

Når du skal starte eller drive en nettbutikk er det mange ting å vurdere, og mange utfordringer som må løses. Logistikk og distribusjon av varer fra din nettbutikk bør ikke behøver ikke være blant dem.

Som en av landets ledende aktører innen tredjepartslogistikk (3PL), sørger vi for å ivareta alt av logistikk for din netthandel, slik at du kan ha fokus på andre områder.

Vi jobber for å være effektive og brukervennlige i alle ledd, fra ordrebehandling, pakking, lagring, distribusjon til oppfølging av kunden.

Vår styrke ligger i fleksible og kostnadseffektive løsninger for deg som kunde. Dette innebærer at vi møter kundens behov i alle ledd, og legger til rette for en optimalisert prosess fra bestilling til mottak av vare.

Integrasjoner og ordresystemer

Gode integrasjoner er en enkel og rimelig måte å holde oversikt over varebeholdning og ordreflyt. Distribusjonspartner tilbyr og tilrettelegger for integrasjoner som gjør logistikk til en så enkel og effektiv prosess som mulig for våre kunder.

Ved hjelp av disse integrasjonene kan kan vi koble våre logistikk- og distribusjonssystemer opp mot kundens nettbutikk eller webløsning for å skape en mer strømlinjeformet prosess..

Distribusjonspartner har integrasjonsmuligheter til de fleste webløsninger og nettbutikker. Pr. nå kan vi integrere våre løsninger med rundt 60 slike nettbutikker og systemer, deriblant populære systemer som Visma, Magento, Shopify, Mystore, Tripletex og Woocommerce.

 

Kontakt oss

Fordeler med integrasjoner eller vårt egenutviklede logistikksystem

Ved hjelp av integrasjoner, eller bruk av vårt egenutviklede ordre- og logistikksystem, kan vi ivareta kundens system, og hele strømmen av leveranser, i en totalpakke.

Dette gir flere fordeler for våre kunder. Ikke bare får dere en enkel måte å administrere lageret på, dere slipper i tillegg å forholde dere til lokasjoner for lagring og sparer også tid, ettersom alt oppdateres kontinuerlig.

Med Distribusjonspartner som logistikkoperatør skjer varebeholdning, ordreflyt og leveranse automatisk. Den eneste informasjonen vi trenger er ordren/bestillingen – som sendes automatisk til vårt system uten at du som kunde trenger å tenke på det.

Enkelt og rimelig

Våre integrasjonsløsninger og ordresystemer gir kunder en enkel og rimelig måte å administrere lageret og ordreflyten, fordi kostnadene er begrenset til selve etableringen og en månedlig driftskostnad.

Det eneste som må gjøres er å lage en tilgang slik at vi kan koble oss opp mot systemet.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”