Hva sier våre kunder

Distribusjonspartner AS - en dedikert samarbeidspartner på lager, pakking og distribusjon

Må ha en distribusjonspartner vi kan stole på

Samarbeidet med Distribusjonspartner gir oss en effektiv måte å serve både salgsapparatet vårt og butikkene. De har gode systemer, de kan snu seg raskt rundt og har ting er på stell. Vi har alltid god oversikt, og kan stole på at ting blir levert til tiden.

Samarbeidet med Distribusjonspartner gir oss mye mer trygghet

Samarbeidet gir oss mye mer trygghet, spesielt nå som vi jobber på hjemmekontor. Distribusjonspartner tar seg av lageret uavhengig av om vi fysisk er på kontoret eller hjemme, og det er en fordel vi ikke har hatt tidligere. Det er tydelig at vi satt bort lageret på veldig riktig tidspunkt

Sikrer at produktene våre oppbevares så rent som overhodet mulig

Distribusjonspartner skilte seg klart ut fordi de har et stort fokus på kontroll, orden, ryddighet og etterrettelighet. De har gode rutiner for vask og kontroll av støv og luftkvalitet, og installasjoner som gjør at produktene våre oppbevares så rent som overhodet mulig på et lager.

Gjennom et godt og tett samarbeid skaper vi verdi for hverandre

Som en av Norges største næringsmiddelbedrifter har TINE® mange store og små kampanjer og andre markedsføringsaktiviteter. Med det følger en stor lagerbeholdning av markedsmateriell. Dette er det nå Distribusjonspartner som håndterer.

Ønsker du mer informasjon eller lurer på hvordan vi kan bistå dere?

Vi vil gjerne høre fra deg! Fyll ut skjemaet nedenfor, så gir vi deg en rask tilbakemelding.

Dedikert kundeservice

Våre kundekonsulenter står på pletten for å hjelpe

Dorthe

Leder kundeservice

“Som kunde vil dere ha en dedikert kundekontakt, som kjenner deres materiell inngående, og står på pletten for å hjelpe med de behov som dukker opp.”

June

Kundekonsulent

“Plutselige behov for å effektuere en stor utsendelse, men manglende lokaler eller personell til å håndtere det selv? Vi hjelper til dersom du har fått en het potet i hendene.”

Erik

Kundekonsulent

“Vi behandler ordre helt fra bestillingsøyeblikket til de er fremme hos Deres selgere eller kunder – være seg bedriftskunder eller privatpersoner.”